Τρόποι αποστολής

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Παραλαβή από τα γραφεία της εταιρείας μας (Ι. Μελά 36 (αγορά), ΤΚ 31100 – Λευκάδα, κατόπιν συνεννόησης).
  • Μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) στη διεύθυνση παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Έξοδα αποστολής

Αποστολές:

  • Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με την Εταιρεία «ΕΛΤΑ-COURIER».
  • Για αποστολές 100,00€και άνω δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) για αντικαταβολή ή πληρωμή με κάρτα ή με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
  • Για αποστολές κάτω των 100,00€, τα έξοδα μεταφοράς είναι +4,00€ τα οποία προστίθενται αυτόματα στο συνολικό ποσό της παραγγελία σας.

Σαν εκπρόσωποι του www.froufrouboutique.gr καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε τα έξοδα αποστολής ή/και έξοδα αντικαταβολής στο ελάχιστο κόστος και είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για μείωση στις τιμές.

Χρόνοι παράδοσης

Για την εκτέλεση των παραγγελιών, απαιτούνται από 1 έως 5 εργάσιμες (μέγιστη εκτίμηση).

Στην περίπτωση που το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο η παράδοσή του γίνεται εντός 48 ωρών (μέγιστη εκτίμηση) από την παραγγελία του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ο πελάτης ενημερώνεται από το αρμόδιο τμήμα, είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Στόχος μας είναι οι παραδόσεις να γίνονται στο ταχύτερο δυνατό διάστημα, εκτός απροόπτου ή για λόγους που δεν μπορούμε να ελέγξουμε (απεργίες, καθυστερήσεις παραδόσεων από προμηθευτές) οπότε και ο πελάτης θα ενημερώνεται ακριβώς για την ημέρα παράδοσης.

Διαθεσιμότητα

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώνετε με e-mail ή fax ότι είστε ενήμερος και επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή. Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Ανωτέρα βία

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας και Επιστροφές Προϊόντων

Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα πριν την τιμολόγηση και αποστολή της. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας παραγγελίας, μπορείτε να την ακυρώσετε επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα τηλ. 26450 24792 – 6983074227 ή στο e-mail froufroulefkada@gmail.com. Για τη διαδικασία αυτή είναι απαραίτητος ο μοναδικός Κωδικός Παραγγελίας που σας απέστειλε αυτόματα το ηλεκτρονικό κατάστημα με e-mail όταν ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε επειδή δεν είστε ευχαριστημένοι ή δεν σας ικανοποιούν πλήρως, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης. Στη αυτή τη περίπτωση θα επιβαρυνθείτε  με το κόστος επιστροφής των προϊόντων και την αγοραστική αξία των προϊόντων βάση τιμολογίου. Η εταιρία δεν ευθύνεται για ζημίες που ενδεχομένως να προκύψουν στα προϊόντα κατά την διαδικασία επιστροφής τους. Αμέσως μετά την παραλαβή των προϊόντων προς επιστροφή και αφού βεβαιωθεί ότι η συσκευασία τους βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και ότι το προϊόν έχει πωληθεί από την εταιρεία μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εκπρόσωπος του www.froufrouboutique.gr ώστε να συνεννοηθείτε τον τρόπο που επιθυμείτε, για να σας επιστραφούν τα χρήματα. Η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί το πολύ μέσα σε 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος από την εταιρεία μας.

Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.