Τρόποι πληρωμής

Το froufrouboutique.gr σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας εναλλακτικά κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή, που θα παραλάβετε τα προϊόντα στον χώρο σας με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
  • Κατάθεση μετρητών σε τραπεζικό λογαριασμό:Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μπορείτε να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, πρέπει να μας αποστείλετε το ονομαστικό αποδεικτικό κατάθεσης ηλεκτρονικά στην διεύθυνση froufroulefkada@gmail.com, ώστε να αποστείλουμε την παραγγελία σας. Οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι ο εξής:
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ 66 6910 8478 496 (ΙΒΑΝ GR93 0171 6690 0066 6910 8478 496).
    Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων μέσω e-banking από άλλη τράπεζα, τα έξοδα μεταφοράς της Τράπεζας βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA, Visa Electron, MASTERCARD, American Express κ.τ.λ.. Η χρέωση στην κάρτα θα γίνει με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (βλ. και ασφάλεια συναλλαγών). Οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα του grπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
  • Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Επίσης όλες οι πιθανές χρεώσεις μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τιμές των πωλούμενων Προϊόντων

Στις σελίδες των καταλόγων μας παρουσιάζονται οι προνομιούχες τιμές για αγορές από το www.froufrouboutique.gr και οι συνήθεις προτεινόμενες τιμές λιανικής.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται Φ.Π.Α (24%). Το www.froufrouboutique.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση (οι τιμές για τα προϊόντα που έχουν παραγγελθεί παραμένουν οι ίδιες έως την στιγμή της παράδοσης).